lördag 6 augusti 2016

Kommer Obama att vägra avgå
160806

Det fanns profetior för ett antal månader sedan som profeterade att Obama skulle sitta kvar. Han skulle inte lämna ifrån sig makten som ingår i den demokratiska processen.

Är det, det vi ser idag i USA när Obama uttalar sig om hur omöjlig Trump skulle vara som president. Är det ett förstadium till att han kommer att vägra lämna ifrån sig makten när det blir dags, om det nu blir Trump som vinner valet.


Det är annars normalt och kutym att en sittande president inte blandar sig i President kampanjen, så bara det är alltså ett avsteg från det normala.

Man undrar också om det är en reklambyrå som ligger bakom allt detta nerskrivande av Trump. Där man fokuserar på varje mening och drar ut ur samman hang för att misskreditera honom.

Det har ju pratats om att det här skulle bli den smutsigaste valkampanjen på länge. Men även om man är frän i tonen så måsta man vara ärlig och just.

Och att ta ut svängarna och att framställa saker så att de går hem är inte det samma som att inte veta var gränserna går när det verkligen gäller.


Jesus var med i det Amerikanska presidentvalet och se till att det blir en bra President som välj och som ställer upp för Israel och det Kristna i världen. Jesus!!

Karl Håkan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar