onsdag 31 augusti 2016

Vårt samhälle förtalar Män
160831

Är det alla oss män det är fel på. Har vi plötsligt blivit brottslingar, Hemska. Ja läser man tidningar och ser på nyheter så är det alltid män som begår brott, Ja nästa alltid i alla fall.

Det är aldrig invandrare nu mera, fast vi vet att invandrare är kraftigt överrepresenterade bland brott. Så får man inte skriva det. 

Är det en medveten politik, att smutskasta män, så att vi kan få ett rent kvinnosamhälle. Är det, det Kvinnolobbyn vill. Ha bort alla män.


Det är en hemsk tanke detta förljugna skrivande där man inte får nämna Invandrare utan i stället skriver Män, kan alltså i förlängningen leda till ett rent kvinnosamhälle.

Och nu kan ju kvinnor inseminera sig och behöver inga män. Så nu är det tekniskt möjligt med ett rent kvinnosamhälle. Tänk så hemskt. Dit har vi kommit. Och denna Censur av sanningen om, Invandraren leder till att vi ytterligare pushar på för en lösning med ett rent kvinnosamhälle.

Men även om det inte skulle bli ett rent kvinnosamhälle så vet ju alla att har man att välja på en man eller en kvinna så är ju kvinnan så mycket bättre. Män kan man inte lita på det är ju de som begår brotten.

Ja vi ser här vilka konsekvenser lögner får. Vilka konsekvenser man får när man för ett helt samhälle bakom ryggen.

Jesus hjälp oss!! Hjälp oss att vara raka och ärliga, ha ett samhälle där sanningen kommer fram. Ett genomskinligt samhälle som du vill ha.

Karl Håkan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar