måndag 22 augusti 2016

Guds Vrede 15,
Guds välsignelser tar slut och Det Asiatiska tar över



När den 6:e Ängeln häller sin skål över Guds sista välsignelse flod är, det slut Guds välsignelser. Den sista resten av dem torkar ut.


Och det österländska kommer till oss. Konungarna från öster. Yoga och Österländska religioner, Kinesiska produkter, Japanskt tänkesätt etc. Precis som vi ser idag.


Upp 16:12 Och den 6:e ängeln [budbäraren] tömmer ut sin skål över den väldiga floden Eufrat [forsa, rusa, våldsam] och dess vatten torkas ut för att vägen [marschen] skall förberedas för konungarna [herrarna, regenterna] från öster [solens uppgångar].

Floden Eufrat finner vi 1 Mos 2. Det är den sista av Guds Välsignelsefloder som rinner ut från Paradiset. När den har torkat ut är det slut på all Guds välsignelse.

Gud har övergett oss åt vår dumhet. Och det är det vi ser idag. Gud håller på att överge oss.

Och liksom vi ser att det är konungarna från öster som skall komma enligt Bibeln, så kan vi se idag hur Österlandet. Syd ost Asien etc. spelar en viktigare och viktigare roll. Inte bara Ekonomiskt, utan också religiöst.

Det är de Indiska Gudarna som nu har tagit över. Det är dem man rekommenderar att tillbe i sjukvården, med sin Yoga.

Alla satsar idag också på Kina och det blir en viktigare och viktigare stormakt.

Vi är alltså här. Det är konungarna från Öster som kommer. Det Österländska får mer och mer makt hos oss. Men det triggas av att Vår Kristna Tro får stå tillbaka. Ja den har torkat ut i det officiella samhället.

Karl Håkan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar