lördag 27 augusti 2016

Utplånar massmedia Sverige
160827

Det är konstigt men varje dag göra man reklam för Islam i vår TV. På något sätt skall man avdramatisera Islam. Göra oss mottagliga för den. Det skall känna naturligt att bära Burka. Det är inget konstigt. Det är naturligt med Islamsk huvudbonad det är inget konstigt med det. Vi ser den ju varje dag numera.

Vi kan ändå inte komma undan. Vi är fångade i det här och det är lika bra att acceptera annars gör vi oss bara illa själva.

Är det den Andan som Massmedia försöker hälla över Svenska folket.

En anda av uppgivenhet. En anda av att Landet redan är övertaget av andra.


Vi skall vara snälla pojkar och flickor och bete oss väl. Även om vårt land håller på att tas ifrån oss. Även om vår Jesus håller på att tas ifrån oss. Ja snart allt håller på att tas ifrån oss.

Så skall vi vara snälla barn som inte protesterar. Bara accepterar, för alla har ju lika värde. Och det har dom. Men alla religioner är inte lika mycket värda. Och Sverige är Svenskarnas, det är vårt land som vi inte skall ge upp hur som helst. Vi har också rätt till ett land. Ett land fullt av vår kultur. Fyllt av vår Jesus anda.


Jesus hjälp oss!! Vi går under. Går under, under denna snällhet som utplånar oss. Jesus fräls oss och ge oss frid och upprätta vårt land igen. Ditt Jesus land.

Karl Håkan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar