söndag 28 augusti 2016

Sadistsamhället
160828

Vi lever i ett Sadist samhälle. Ett samhälle där man gör det omöjligt att vara laglydig. Ett samhälle där laglydiga människor sätts dit för detaljer som egentligen inte är brott, medan de verkliga skurkarna går fria och skyddas av samhället och dess regler.


Jag fick på nyheterna höra att man skall öka antalet hastighets övervakningskameror. Detta system där man automatiskt sänder hem böter till dem som inte håller den hastighet som står på skylten.

Det är inte fråga om man kört trafikfarligt eller en, utan det handlar bara om huruvida men hållit en regel i detalj. Som kanske inte alls var tillämpbar just när jag körde där.

Likadant är det med Parkeringar nu för tiden. Det är snart omöjligt att ta bilen någonstans för där finns inga parkeringar. Och de som finns har tillstånd som man skall ha skaffat innan för att få stå där.

Och där finns det folk som lever på att sätta böter. Sätta böter på de stackare som inte haft någon stans att sätta sin bil.

Så här är hela vårt samhälle uppbyggt idag. Man gör livet svårare och svårare för den ärlige, den som inte vill något ont.

Och för att inte tala om hastighetsgränserna. De är nu 40 i hela stan. Fast ingen håller 40. Alla är brottslingar.

Men de verkliga brottslingarna. Tjuvarna, Våldtäktsmännen, Mördarna, Bilbrännarna. Dem kan man inte ta fast. Då får man inte ha kameror. Det är hemskt. Då är juridik viktigt och man väger noggrant lagar och bevisföring. Allt för att om möjligt frikänna.

Samhället är bakvänt. Den vanlige hederlige sätts dit för detaljer som egentligen inte är brott. Och de verkliga brottslingarna går fria.


Jesus hjälp oss!! Hjälp oss i detta bakvända samhälle. Ge oss ditt samhälle i frid och kärlig, ditt Jesus samhälle.

Karl Håkan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar