lördag 20 augusti 2016

Dagens falska Glädje
160820

Glädjen är tom idag. Den stora glädjen det är att kvinnorna tog Silver i OS. Det får vi jubla över. Det skall vi prata om.

Men det är totalt meningslöst. Det är en kvasi nyhet. Medan resten av Sverige faller ihop.


Det är lika meningslöst som när vi fick en kvinnlig Ärkebiskop härom året. Själv tyckte hon det var en stor seger. Men vi ser idag hur Kyrkan faller ihop. Hur Hon hellre umgås med andra religioner än med vissa kristna. Ja t o m gör uttalande ihop med muslimer, där Islam inte fördöms för de dåd som gjorts i dess namn.

Medlemstalet faller drastiskt. Var är segern. Var är Jesus i vår Svenska Kyrka. Kraften i den Kristna tron.

Vi ser vårt land som blivit ett land för Utlänningar, Invandrare. Vi Svenskar är så hemska. Vi förstår inte att vi skall lämna över vårt land till andra folk. Vi gör motstånd. Det är hemskt.

Ja vi stället inte upp på det här att vår viktigaste uppgift är att utbilda de invandrare som kommer hit så att de kan ta över.

Våra studenter har snart inga studenthem, ja stora problem att hitta någon stans att bo. För Invandrarna har fyllt alla vandrarhem etc. De har förvandlats till flyktingboende.

Vi har läst om förlossningskliniker nästa helt fyllda av Invandrare. Nästan inga svenskar som skulle förlösas där. Svensken är ett utdöende släckte.


Jesus hjälp oss!! Var är ditt Sverige, ditt Jesus land. Det goda landet. Jesus!!

Karl Håkan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar