tisdag 23 augusti 2016

Har vi sålt Sverige och tappat Pengarna
160823

Även förra veckan var det runt 500 asylsökande. Det har det nu varit i 26 veckor i streck. En alldeles för hög siffra för att vara spontan invandring, nu när gränsen är stängd. Och Vi kan läsa i DN i dag om Flyktingsmugglarna. De som tjänar pengar på att smuggla hit folk från andra länder. 

Hänger det här ihop. Är det andra som tjänar pengar och vi får betala. Betala för att lära invandrarna att ta över vårt land.



Jag citerar ur artikeln:

Enligt Europol omsatte flyktingsmugglingen till Europa förra året 55 miljarder kronor – och nio av tio flyktingar kom via smugglare.

Är det smugglingen som är de 500 som vi har varje vecka. Är det alltså andra som tjänar pengar på, Att vi är flata. Att vi är heroiska. Att vi ger upp vårt land. Är vårt land till salu. Där andra får pengarna

Är det, det gamla ordstävet lite travesterat som gäller.

Vi har sålt landet och tappat pengarna.

Igår satt jag åter och såg Rapport och blev matad med ett långt reportage om hur synd det var om invandrarna. I TV framstår det mer och mer som vår huvuduppgift i det här landet är att utbilda och ta hand om invandrarna så att de kan ta över landet.

Hur har en sådan anda kunnat gripa våra journalister. Är det från den Onde som bestämt att vi ska förlora vårt land. Och vi ser att vad än politikerna gör så klarar de inte av att stoppa invandringen och dess följder.


Jesus hjälp oss!! Försvar vårt land mot onda krafter som vill ta det ifrån oss. Du är vårt skydd. Ge oss tillbaka ditt Jesus land!!

Karl Håkan


PS: Den som vill läsa artikeln i DN hittar den på:



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar