tisdag 9 augusti 2016

Ingen klarar av att avslöja Erdoğan
160809


Hur kommer det sig att ingen klarar av att avslöja Erdoğan. Är det ingen som vill, Ingen Journalist som tycker det är spännande att leta fram och bevisa att hela statskuppen var fejk.


Fortfarande vet vi inte hur kuppen egentligen gick till. Fortfarande vet vi inte vilka som var kuppmakarna, bara vem Erdoğan påstår att det var.

Hela kuppen satt som hand i handske för Erdoğan. Allt var förberett. Utrensning listorna redan uppgjorda. Och nu skall alla hylla Erdoğan och hans Islam. Det var det här ondskan behövde. Lite skjuts igen för Islam. För den höll på att tappa farten.

Invandringen hade ju kraftigt gått ner i Europa. Och det verkar nästan som även Terrordåden tappat i kraft. Ja man trodde nästan ett slag att Islam var besegrat. Men här har vi Djävulens nästa drag. Islam i Turkiet.

Nu kanske vi på nytt kan få igång flyktingströmmarna. Och värre den här gången eller måste EU böja sig för Erdoğan, annars vrider han på flyktingkranen, något som inte får ske.

Vi ser att det var ett smart drag av Djävulen med Erdoğans kupp. Med Islamiseringen av Turkiet. Nu kan han ta nästa steg av Islams erövring av Europa.


Jesus hjälp oss!! Vi går under.

Karl Håkan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar