tisdag 16 augusti 2016

Guds Vrede 9,
Som Profetian säger är det förvirring i våra Kyrkor, och ingen blir frälst


Guds vrede tränger ända in i våra Kyrkor. Det kan vi se i Upp 15:7 - 8.

Upp 15:7. Och ett av de 4 väsendena ger de 7 änglarna [budbärarna] 7 gyllene skålar, som är fulla med den levande Gudens vrede, hans som lever i evigheters evigheter.
Upp 15:8. Och Templet fylls helt med rök från Guds härlighet och från hans kraft [makt], och ingen kan komma in i Templet medan de 7 änglarnas [budbärarnas] 7 plågor [förbannelser, skador] fullföljs.

Här ser vi att det är när Guds vredesskålar skall tömmas ut som det blir rök i Templet. Och det är Gud som fyller templet med rök. Och det här ser vi idag, det är så fullt Andligt sett av rök i våra Kyrkor och församlingar att det inte fungerar idag. Den Kristna tron har ersatts av annat i våra kyrkor. Det är total förvirring


Och det vi ser idag stämmer alltså, för så skall det bli under den tid Vredesskålarna hälls ut. Under den tid Guds vrede verkar.

Och vi ser också ett annat uttryck som vi känner igen idag i våra församlingar. Och det är att det är i vers 8, det står att igen kunde komma in i Templet, och idag blir väldigt få frälsta. Ja nästan ingen.

Vi som läst bibeln vi vet att ibland tar bibeln i när den markerar saker. Och att det är ytterst få som blir frälsta idag, det vet vi och här uppfylls alltså också det ordet i vår tid.

Det har hävdats att innan Antikrist tar makten så måste de troende försvinna. För de hindrar honom från att träda fram. De kristna skulle ryckas upp till Gud så att Antikrist kunde träda fram.

Men här ser vi kanske Bibelns lösning på det. Kyrkor och samfund skall bli så totalt förvirrade att deras verksamhet inte fungerar länger. Och då kan Antikrists Anda ta över.

Det är som det är idag.

Så sammanfattningsvis ser vi alltså Guds Vrede i våra kyrkor och den yttrar sig som en total förvirring i kyrkan och nästan ingen blir frälst.

Karl Håkan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar