torsdag 10 augusti 2017

Ändetiden 164,
Tecken på marken om Jesu tillkommelse



Och tecknen på Jesus tillkommelse finns inte bara på himlen utan även på Jorden. Blod, eld och rökpelare.

Joel 2:30 (3:3).  Och jag skall ge [sätta] tecken [förebud] [i] himlen och blod och eld och molnpelare på jorden [marken].
Joel 2:31 (3:4).  Solen vänder i mörker och månen i blod, inför [före] Jesu [Jashves] kommande dag, den stora och den vördade [hemska].


Blod Eld och Molnpelare, Rökpelare, är ju det vi har i vår tid. Det är Atombomber och krig det talas om. Och inte bara Atombomber utan Krig i allmänhet. Och det har vi haft i vår tid. Och det största krigen hade vi under första delen av 1900 talet.

Och på mitten av 1900 talet då kom Atombomben. Och Vi har alla set molnpelarna. Och hört om den fasansfulla effekten.

Och det här är alltså något helt unikt som vi aldrig haft förut. Och vi har det idag. Alltså är vi nära Jesu kommande. För tecknen går i uppfyllelse.

Vi kan läsa om det här i Upp 13. Det kapitel som handlar om de två vilddjuren.

Upp 13:11. Och jag ser ett annat vilddjur som stiger upp från jorden [marken, landet] och det har två horn likt ett lamm och det talar som en drake [orm].

Upp 13:13. Och han utför väldiga tecken och gör så att eld kommer ner från skyn [himmelen, (på grekiska: uranou)] på jorden inför människorna.

Här står om det tvåhornade vilddjuret, den tid när vi hade de två supermakterna. Det var då som Atombomben kom. Den som vi ser i kap 13, ”elden kommer ner från skyn”. Och det är intressant att se att himlen heter på Grekiska faktiskt Uranou, Anmärkningsvärt, med tanke på att Atombomber innehåller Uran. (Och det gör faktiskt också Vätebomberna, för de har en startladdning med en Uranbomb)

Och i de kommande versarna står det om TV som ju kom här på 1950 talet också.

Upp 13:14. Och han lurar dem som bor på jorden med tecknen som han gör inför vilddjuret, och säger till dem som bor på jorden att göra en bild [avbildning] till vilddjuret, han med krigs [svärds] plågan [skadan, förbannelsen] och som är till [lever, existerar].
Upp 13:15. Och han har kraft att ge liv [rörelse, ande] åt vilddjurets bild, och så att vilddjurets bild kan tala, och den kan fördärva [döda] alla som ännu inte dyrkar [älskar, böjer sig för] vilddjurets bild.

En bild som har rörelse och kan tala det är en TV. Och här har vi en av de mest träffsäkra profetiorna som placerar oss mitt i ändens tid.

Vi är där idag. Och vi väntar alltså på att Jesus ska komma mycket snart.

Karl Håkan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar