onsdag 9 augusti 2017

Vilddjurets bild finns idag i var mans ägo
170809



Det finns en mycket intressant och aktuell profetia i Bibeln som pekar rakt på vår tid. Ja vi behöver inte tveka när vi läser den. Vi är där. Och därmed också i ände tiden.

Den profetia jag tänker på är Upp 13:14 – 15. Som handlar om Vilddjurets bild. En Bild som har både rörelse och ljud. Det är ju vår TV.

I alla år har bibeltolkare tolkat det här på olika sett. Men eftersom TV inte funnits har man tolkat det på annat sätt. Idag finns TV och då ser vi vilken fullträff den här profetian är. Och då blir de andra torkningarna störiga, de som lades fram innan TV kom och som en del personer tror måste gälla också idag.

Vi ska läsa Upp 13:14 – 15


Upp 13:14. Och han lurar dem som bor på jorden med tecknen som han gör inför vilddjuret, och säger till dem som bor på jorden att göra en bild [avbildning] till vilddjuret, han med krigs [svärds] plågan [skadan, förbannelsen] och som är till [lever, existerar].
Upp 13:15. Och han har kraft att ge liv [rörelse, ande] åt vilddjurets bild, och så att vilddjurets bild kan tala, och den kan fördärva [döda] alla som ännu inte dyrkar [älskar, böjer sig för] vilddjurets bild.

Här är alltså bibelstället med Vilddjurets bild. Och Som vi ser så har den rörelse och den kan tala. Och idag är det inget konstigt. Det är ju så TV är.

Men man förstår de som läste det här på 1800 talet och som såg magiska krafter i det och konstiga statyer och allt möjligt. Men idag när vi vet vad TV är kan vi kasta alla de här profetiorna på Skräphögen.

Det här är vår tid. Jesus viste att vi skulle få en TV och han viste att den skulle vara full av förförisk skit. Och så att den blir så dominant att det som inte TV sagt det fanns inte.

Tänk så är det när man kommer till en Profetias uppfyllelse då ser man det klart. Det är därför ofta meningslös att spekulera i allt för mycket hur det ska gå framöver i detalj. Men som sagt när man kommer dig då ser man det.

Karl Håkan



1 kommentar:

  1. "Vilddjurets bild kunde låta döda alla som icke tillbådo dess bild."
    Den som inte underkastar sig islams banèr gick samma öde till mötes. IS har i vår tid försökt att upprätta islams storhet än en gång. Deras svarta banèr har injagat skräck i sekulariserade muslimer, som inte hörsammat uppropet till jihad.
    Djävulen har nu efter de tusen åren släppts lös för en liten tid för att förvilla folk.
    Herren Jesus skall döda "den Laglöse" med sin muns anda och tillintetgöra genom sin tillkommelses uppenbarelse. 2Tess.28

    Det är detta som nu har börjat ske i världen. Islam som ideologi måste bort, men det är inte möjligt för människor. Men, för Gud är allt möjligt, så vi har endast att vänta och se. Hes.38,39

    SvaraRadera