fredag 4 augusti 2017

Censur är Diktatur
170804



Har man ett samhälle där man kan tillämpa Censur, då är det redan ett Diktatur samhälle.

Vi ser det här i Sverige idag, där alla officiella massmedia är fyllda med samma åsikt. Och det är t o m så att skulle man framföra en annan åsikt, då kan man bli dömd för hets mot folkgrupp. Så effektiv är Diktaturen i Sverige idag.

Och Facebook, där har man också bestämt att införa Censur. Vad som helst får inte längre sägas. Åsikterna ska granskas. Ja man har t o m datorer som kolla allt som läggs ut så att det inte innehåller förhatliga meddelande som inte stämmer med Censurmyndigheternas åsikt.

Dit har vi kommit i det som en gång var, vår öppna fria Väst värld.


Ju mer tiden går ju mer dras snaran åt. Det är konstigt att det kan vara så. Krafterna emot Censur borde ju skrika. Borde Demonstrera. Borde inte ge sig. Men tydligen har vi nått en punkt där inte ens det fungerar, så väl fungerar Censuren.

Demokrati och därmed också frihet från Censur är fundamental i våra samhällen.

Men man har tydligen totalt lyckats avskaffa den.

Och dessa som framför de tillåtna åsikterna. Vet vi vart deras samhälle leder. Om vi gör som de säger. Vad blir resultatet.

Jag hörde idag åter om sötningsmedel som ska ersätta socker. För ett antal år sedan var det jätte bra. Var man kraftig skulle man ta Coca Light med sötningsmedel i.

Idag vet man att det inte fungerar. Idag vet man att man lurar kroppen och går upp i alla fall.

Vad vet vi om de åsikter som Åsiktsmonopolet fyller oss med idag. Dessa som inte låter Demokratin var utan ska Censurera.

Jesus hjälp oss!! Hjälp oss i vårt sönderfallande samhälle. Kom med din klarsyn och rensa upp i Träsket. Hjälp oss att få tillbaka vår grundlagsfästa yttrandefrihet.

Karl Håkan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar