fredag 25 augusti 2017

Ändetiden 179,
Domens dal blir överbefolkad



Fler och fler samlas till Dom. Ja, mängder av folk samlas idag och går emot Guds plan. Går mot Israel och hamnar därmed i Domens dal.

Joel 3:14 (4:14).  Mängder av folkmassor [De tumultartade folkmassorna] är i domens [allvarets, avslutningens, tröskningens] dal, för snart är Jesu [Jashves] dag i domens [allvarets, avslutningens, tröskningens] dal.


Vi ser det här idag, hur fler och fler går mot Israel. Och då hamnar man alltså i Domens dal, i Jesu doms dal.

Och snart kommer Jesus och domen är redan igång. Vi ser idag hur domen har slagit mot Syrien som vi skrev i det förra avsnittet. Och här ser vi då att fler och fler kommer att drabbas på liknande sätt.

Vi ser idag hur vi i Sverige har drabbats nu när vår ledning har gått mot Israel.

Europa vill dela Israel och står alltså på fel sida, och vi ser problemen som drabbat Europa.

Vi har hört om att Påven också ställer upp och vill dela Israel. Då kommer också den Katolska Kyrkan att drabbas av dom.

Vi hörde hur Unesco för en tid sedan förklarade att Israel inte har någon historisk rätt till Tempelplatsen och Gamla Jerusalem. Då har man inte studerat historia utan är ute efter att motverka Guds plan och hamnar alltså i Domens dal.

Det är märkligt att se idag hur många det är som hamnar på fel sida. När man hörde om Israel förr, för 50 och 60 år sedan, då var alla normala här i väst för Israel. Och det kändes otänkbart det som stod i Bibeln, att hela världen skulle gå mot Israel.

Men vi ser alltså idag hur fler och fler går emot. Ställer sig på Hitlers sida som man också kan säga och vill utplåna Israel och för alltid få det Judiska folket att försvinna.

Men det är inte Guds plan och han kommer att vinna. Hans plan är att Israel ska få sitt land och därför är det dom idag. För att de som inte brukar förnuft, de som går den ondes väg, de ska tvingar att ändra på sig.

Karl Håkan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar