fredag 18 augusti 2017

Ändetiden 172,
Avgudadyrkan och Straffskatt



Här kan vi se att Islam är Avgudadyrkan, och vi kan också läsa om den Straffskatt som Judar måste betala i de Muslimska områdena.

Joel 3:3 (4:3).  Och de hade mitt folks öde i sin hand, de använde sönerna till att begå otukt, och de sålde döttrarna för vin som de drack.


Det är intressant att notera i vers 3:3 att det står ”de använde sönerna till att begå otukt”.

Otukt i bibeln står ofta for Avgudadyrkan, och det är ju det Islam hela tiden har försökt. Man har gjort allt för att Judarna ska överge sin tro och bli Muslimer, en tro full av Avgudadyrkan.

Och det är faktiskt också intressant med formuleringen ”och de sålde döttrarna för vin som de drack”.

Som bekant så ska ju kristna och vad jag förstår också Judar betala speciell skatt till Islam, för att få ha kvar sin tro. Och här har vi alltså en mening som talar om det. Om Judarna bara betalar så får de ha kvar sin tro, och vi ser vad pengarna går till. Det är till att roa sig på den Arabiska sidan.

Ja, till och med till att droga ner sig. Att skapa en känsla av att vi har vunnit vi är starka och i själva verket är det alltså Ondskan de utbreder.

Det är som vanligt intressant att se hur träffsäker Bibeln är i sina profetior. Och det är synd idag att den här sidan av Bibeln sällan tas fram och pekas på. För det här visar just att Både Bibeln och Gud är tillförlitliga och Gud visste vad som skulle hända långt innan det hände.

Gud finns och i Bibelns Profetior ser man det.

Karl Håkan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar