måndag 28 augusti 2017

Salomos förbannelse har drabbat Sverige
170828


Salomo var otrogen mot Gud på slutet av sitt liv och dyrkade andra Gudar samtidigt som han dyrkade Israels Gud. För det straffade Gud Salomo och hans efterkommande och Rehabeam som var hans son fick bara 2 av de 12 stammarna.

Vi har det lika dant i Sverige. Våra fäder satte upp Socialistguden på altaret vid sidan om Jesus. Och vi ser hur landet blev förbannat och hur det nu tas ifrån oss. Salomos Förbannelse har drabbat landet.


Det är intressant att läsa om Rehabeam hur han Svarade Israels folk fel så att de inte gjorde honom till kung. Och detta felaktiga svar gav han enligt Bibeln för att Guds straff över Salomo skulle fullföljas.

Och vi kan också se i Bibeln hur Jerobeam. Han som m blev kung i stället över de 10 stammarna. Han satte upp Guldkalvar som Israel skulle tillbedja. Avgudar och Avgudatempel. Och de skulle dyrkas i stället för Israels Gud i Jerusalem.

Det är också som i vårt land, idag. Vi kommer i Sverige bara längre och länger in i förbannelsen, i avgudadyrkan, bort från vår Kristna tro och dess välsignelser. Och lik Israel så är det idag snart enbart Avgudarna som dyrkas.

Vänstern har snart lyckats att totalt avskaffa all Kristen tro i landet.

Och fortsätter man att titta på vad som hände Israel, så hamnade de i fångenskap och ingen vet idag var de sedan tog vägen. Endast några få rester av de här 10 stammarna har man hittat idag.

Så har Salomos förbannelse drabbat Sverige då ligger vi risigt till.


Jesus hjälp oss, vi vill ha dig tillbaka i vårt land. Hjälp oss mot Avgudarna och alla onda Andar som härjar vårt land idag.

Karl Håkan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar