tisdag 15 augusti 2017

Ändetiden 169,
Församlingen vänds i Jesu blod



Det finns ytterligare sätt att se på det här med Månen, alltså församlingen, vänds i blod. Och det är att Jesu blod och frälsningen ska fylla församlingen.

Joel 2:30 (3:3).  Och jag skall ge [sätta] tecken [förebud] [i] himlen och blod och eld och molnpelare på jorden [marken].
Joel 2:31 (3:4).  Solen vänder i mörker och månen i blod, inför [före] Jesu [Jashves] kommande dag, den stora och den vördade [hemska].


Idag har vi en väckelse som går fram över hela världen. Vi ser den i Afrika. Vi ser den i Sydamerika. Vi ser den i Sydostasien. I Kina. Etc.

Jesu blod, Jesu frälsning verkar över hela världen idag.

Tyvärr vet vi inte mycket om det här hos oss, för det rapporteras inte i de officiella Medierna. Och hos oss är det mörker andligt sett men i andra delar av världen, där går väckelsen alltså fram.

Men även här har vi en skillnad och det är att idag består församlingarna, Guds folk till stora delar av personligt avgjorda kristna, sådana som fått uppleva Jesu rening i blodet, blivit frälsta på ett helt annat sätt än förr. Förr gick man i kyrkan för att det gjorde alla och det hörde till, men den personliga upplevelsen av Jesus hade man ofta inte.

Så frälsningen i Jesus har en helt annan kraft än förr. Och detta framförallt utanför vårt land.

För att till sist sammanfatta de senaste artiklarna och de här två versarna, så är det intressant att se hur mycket de här versarna innehåller. Och det är alltså det som ska föregå Jesu kommande, Jesu stora dag. Och eftersom de här sakerna finns ibland oss så är med andra ord Jesu stora dag nära.

Jesus kommer snart!! Halleluja!!

Karl Håkan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar