söndag 20 augusti 2017

Ändetiden 174,
Araberna ska bli underordnade Judarna

Det är Guds plan att nu när Judarna ska samla sig i sitt land, då kommer Araberna att få finna sig i att bli underordnade det Judiska styret i Israel.

Joel 3:6 (Joel 4:6).  Och Juda* söner och Jerusalems* söner, sålde ni [deras förstörelse] till Grekernas* söner för att låta dem föras långt bort från sina områden.
{ * Juda = firad, prisad, vördad, dyrkad; Jerusalems = Fredsstaden, Fridsstaden, den fullkomliga staden, staden i säkerhet; Grekernas = Javaniternas, att skumma, lera, dyig, bottensats}
Joel 3:7 (4:7).  Se, jag låter samla dem från deras fördärvliga förhållande [förhållandet som ni sålt dem till], och resultatet av era handlingar kommer över era huvuden.
Joel 3:8 (4:8).  Och jag säljer [min förstörelse är över] era söner och era döttrar i Juda [firad, prisad, vördad, dyrkad] barns hand, de säljer dem till Sabéerna [ättlingar till Saba, Sabbats människorna, de fullkomliga människorna, vilans människor], till hedningarna, för att säkert bindas, ty Jesus [Jashve] har talat.



Nu är det nåd för Judarna, Gud samlar dem igen efter deras fördrivning. Och det är Judarna som ska råda över Araberna. Inte tvärs om som det nu varit i snart 2000 år.

Nu är det motsatsen som gäller. Den ondska som Muslimerna har tänkt ut över Israel kommer nu över dem själva. Och nu är det Judarna som ska råda över Araberna, Muslimerna, det ser vi i vers 3:8, där står det Gud säljer nu Hedningarnas, alltså Arabernas, barn i Judarnas hand.

Så det här snacket bland Muslimerna, att en Muslim inte kan underordna sig en Jude, det kommer Gud att ta hand om. Det kommer att bli så, muslimerna kommer att bli underordnade Judarna.

För Guds vilja är att Judarna nu ska få sitt land efter sin långa fördrivning. Och han kommer att genomföra det. Och alla idéer om att Judarna inte ska få styra kommer Gud att ta bort.

Karl Håkan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar