söndag 20 augusti 2017

Ingen Klarsyn i våra Församlingar och Kyrkor
170820



När man ser våra församlingar idag så verkar klarsyn vara något som det blir mer och mer ont om. Och det är bibliskt.

Vi ska titta på Upp 15:8

Upp 15:8. Och Templet fylls helt med rök från Guds härlighet och från hans kraft [makt], och ingen kan komma in i Templet medan de 7 änglarnas [budbärarnas] 7 plågor [förbannelser, skador] fullföljs.

Idag uppfylls det som står här i Upp 15:8. Vår församlingar är lika templet här, fulla av rök och man har ingen klarsyn i dem längre. Budskapet blir förvirrat och få nya blir frälsta. För som det står: Ingen kan komma in i Templet.


Det här stämmer också med andra bibelställe, Vi läste för några dagar sedan, om Ormen, Vilddjuret och den Falske Profeten.

Upp 16:12 Och den 6:e ängeln [budbäraren] tömmer ut sin skål över den väldiga floden Eufrat [forsa, rusa, våldsam] och dess vatten torkas ut för att vägen [marschen] skall förberedas för konungarna [herrarna, regenterna] från öster [solens uppgångar].
Upp 16:13 Och jag ser, från drakens [ormens] mun och från vilddjurets mun och från den falske profetens [lögnprofetens] mun, 3 ondskefulla [orena, skamliga, grymma] andar [vindar, liv, krafter] lika paddor.
Upp 16:14 För det är onda andar, som gör tecken, för att gå ut till de styrande [konungarna] på jorden och hela världen, för att samla dem till krig, på den allsmäktige Guds väldiga dag.
Upp 16:15 Se jag kommer som en tjuv, välsignad den som vakar och den som bevarar sina kläder, så att han inte vandrar omkring naken och man får se hans blygd [skam, oanständighet].

Här i vers 13 läser vi om Ormen och ormen var det som förledde Eva. I lustgården. Eva är ju en symbol för församlingen. Idag har alltså Ormen kommit igång igen och viskar nu in i församlingen sitt förföriska budskap. Och ormen har blivit en fet padda. Så välgödd är ondskan idag, också den som krälar runt inte i våra kyrkor och församlingar.

Och till sist kan vi också citera ur profetian om Laodicea den sista församlingen.

Upp 3:17. Eftersom du säger att jag är rik och jag har välstånd och ingen saknad har jag. Och du vet inte att du är eländig [prövad, lidande] och ömklig [eländig, beklagansvärd] och fattig och blind och naken.

Här ser vi att den sista församlingen ska vara blind. Och att det är vår tid ser vi också på att Laodicea betyder Demokrati, Folkstyre. Vi är alltså där och våra församlingar är blinda saknar totalt klarsyn.

Det är dags att Bedja. Bedja för Sverige och också för våra Församlingar. Men vi har ingen garanti för Sverige.

Men likafullt förbjuder oss Gud inte att bedja, bedja om nåd för landet, även om hans dom redan finns där över landet och våra Kyrkor.

Karl Håkan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar