torsdag 17 augusti 2017

Samhället Mördar
170817

Dit har vi alltså kommit. Vi har hört debatten om foster som kan komma ut levande i vecka 22, efter Abort. Och då är de en människa som ska ha vård enligt definitionen, och ska alltså om möjligt räddas till liv.

Men vad gör då Rättsliga rådet, jo de säger att, därför ska läkaren ge en spruta in i barnet i moderns livmoder så att det dör och kommer ut dött.

Det är ju Mord. Mord på en människa.


Så långt har det alltså gått, Att det som är livsdugligt och skulle kommit ut som en fullvärdig människa det dödas.

Läkarna vägrar ge denna spruta och man förstår dem. De vill inte mörda. Visserligen skyller de på att det är fara för moderns liv att ge denna spruta. Men man förstår dem, mord är inte OK.

Sedan kan man givetvis säga att Abort är fel över huvud taget. Och att de invandrare som vi har idag, det är den förbannelse som vi fått över landet för de aborter som görs. Landet fylls på med andra än våra egna barn.

Vi kan också konstatera att orsaken till att Israel fick sitt land och order av Gud att gå in och ta över det. Det var att de som bodde där tillämpade barnamord. De dödade sina barn i religiösa ceremonier och det hatade Gud.

Så summerar man det här så ser man en Gud som är mot Abort, även om det inte står klart i Bibeln, eftersom Abort inte fanns på den tiden.

Guds vilja är inte att hans folk ska försvinna utan att vi ska stå upp och försvara Jesus i våra dagar. Och då borde varje kvinna som funderar på Abort erbjudas alternativ som är klart bättre så att Abort är något som inte existerar i vårt land i fortsättningen.


Jesus hjälp oss!! Hjälp oss att blir klarsynta, ditt liv är vårt liv, och livet i dig är vår frälsning.


Karl Håkan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar