onsdag 9 augusti 2017

Kina är faktiskt fortfarande en Kommunistdiktatur
170809

Det verkar vara många som tror att Kina nästan är Demokratiskt idag. Men det är det inte. Det ser vi på hur det behandlar Hongkong. Fastlands Kina försöker mer och mer att dra Hongkong in i sin Diktatur.

Lika dant gör man på andra ställen i Kina och fängslar oliktänkande. Etc. Man vill också utvidga till Taiwan och kräver att det ska komma in i deras Kommunistiska Diktatur hegemoni.

Kina är ett land med Ambitioner. Och det ska men ha i åtanke när man ser hur de Agerar ihop med Nord Korea. Kinas Ambition är i grunden att frälsa världen med Kommunismen. Vi måste komma ihåg det.
 
Kina håller på att bli ett rikt land. Det håller på med mycket handel. Man kan tro att det är ett annat land idag än det varit. Men fortfarande är det Kommunistpartiet som styr. Det har man inte ändrat på. Kina är en Enpartistat.

Om man inte ser det här är man blåögd, och godtrogen.

Att då som västvärlden har gjort åka dit med Pengar och investera mer och mer. Kan vara en bryggd som blir rena giftet för oss i Väst framöver.

Och man ser ingen ambitioner att ändra på Diktaturen att öppna upp för andra partier etc. Nej, Kommunistpartiet skall alltid ha makten. Det verkar vara de ledandes politik.


Jesus hjälp oss. Hjälp oss att vara klarsynta när vi stöter på länder som Kommunist Kina.

Karl Håkan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar