tisdag 8 augusti 2017

Ligger Kina bakom Nordkorea
170808



Är det Kina som ligger bakom det som händer i Nordkorea idag. Är det Kinas sätt att tvinga världen till underkastelse.

Genom att ge Nordkorea nödig kunskap. Nödiga utrustning och hjälp i det fördolda att ta fram Kärnvapen och Raketer och hota USA. Så kan Kina förse sig själva med en bra förhandlingsposition.

Och vad skulle hända om USA skulle gå till handling och skjuta raketer och förstöra Nord Koreas anläggningar. Går då Kina till motattack.


Vi hörde hur Kina som villkor för att inleda seriösa förhandlingar om Nord Korea ville att USA lämnade området med all sin Militär. Det visa om något att det är Kina som ligger bakom Nord Korea.

Det här läget med en Herr Elak och en Herr Snäll är ett känt sätt att förhandla. Spela Nord Korea Herr Elak och Kina Herr Snäll.

Det är hemskt det här med Nordkorea. Snart kan de döda miljoner människor var som helst i världen, och på några minuter.

Vi har haft kärnvapen länge idag i världen och hittills har inget hänt. Men med en totalitär och opålitlig stat som Nordkorea och uppbackat av Kina. Som fortfarande är kommunistiskt. Ser framtiden inte bar ut.

Ska det hela sluta med att vi inte bara ser hur Islam håller på att hota hela världen utan också Konsumismen, som åter en gång ska försöka tvinna välden att bli kommunistisk.

Jesus hjälp oss, vi vill ha ditt Rike. Kom Jesus och rädda oss!!

Karl Håkan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar