fredag 11 augusti 2017

Ändetiden 165,
Tecken i Sol och Måne


Går vi vidare och tittar på Joel 2:31 så handlar det om Sol och Måne, också de ska ge tecken, mörkna och ändra färg. Och det är alltså revolutionerande saker som ska hända.

Joel 2:30 (3:3).  Och jag skall ge [sätta] tecken [förebud] [i] himlen och blod och eld och molnpelare på jorden [marken].
Joel 2:31 (3:4).  Solen vänder i mörker och månen i blod, inför [före] Jesu [Jashves] kommande dag, den stora och den vördade [hemska].


Men Solförmörkelser har vi ju hela tiden säger någon, och lika så Blodmånar.

Men 2014 och 2015 hade vi ett antal Solförmörkelser och Blodmånar som inträffade i serie och på Herrens dagar, på Israels högtider. Och det var kanske tecknet här som Gud pratar om. Just då kunde vi inte se några speciella händelser i samband med Solförmörkelserna och Blodmånarna. Men det var kanske början på en ny tid, och nya saker där vi först efteråt ser vad det verkligen var.

Jesus kommer alltså snart. För vi har alltså haft det här på ett speciellt sätt, som skiljer sig från vanliga Solförmörkelser och Blodmånar.

Och vi kan se hur ondskan går vidare. Ja, den trappar upp i vår tid. Vi kan se hur hoten från Nord Korea de verkar vilja ha Kärnvapenkrig. Det hemskaste som finns. Ska hela mänskligheten utplånas. Är det, det den onde vill.

Vi ser hur Muslimernas frammarsch fortsätter. De kommer fler och fler till Europa. Det verkar kört. Ondskan ska ta över Europa. Det ska bli Muslimskt.

Vi ser hur Krafter är igång i våra samhällen som ska vrida vår syn på tillvaron helt och hållet och vi står tysta och tittar på. Självcensuren har redan slagit till.

Ondskan går alltså fram. Men vi vet att Jesus ska segra. Det är alltså en spännande tid vi lever i och vi väntar på Jesus. Han kommer mycket snart.

Karl Håkan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar