tisdag 29 augusti 2017

Ändetiden 183,
Jesus är Gud



Jesus är Gud, så är det och det ska förbli så. Alla dessa religioner som står fram idag och ska respekteras, de kommer att få böja sig och säga att det är Jesus som är Gud. Ingen annan finns.

Joel 3:17 (4:17).  Och ni skall veta [känna] att jag är Jesus [Jashve] er Gud, som förblir på Sion [monument, pelare, öken, torr plast], mitt heliga berg, och Jerusalem [Fredsstaden, Fridsstaden, den fullkomliga staden, staden i säkerhet] är heligt [blir helgat], och främlingar [de som bär skuld] skall inte gå fram över [på] det mera.


Det är Jesus som är vår Gud. Det är han som verkar. Han lever och finns. Alla andra Gudar är döda. Alla andra religionsstiftare har dött. Men Jesus lever, för han är Gud och hans seger ska nu komma över hela jorden.

Jesus vann seger en gång när han dog för oss alla och uppstod igen. Hans uppståndelse var beviset på att han segrat och skulle komma att segra.

Och idag står vi där inför hans slutliga seger. Den seger när alla knän ska böja sig för honom, och erkänna att det är Jesus som är Gud, han är den enda som kan frälsa. Som kan rädda världen. Som kan rädda individen.

Hans seger håller och är fullkomlig. Och nu kommer det alla till del.

Karl Håkan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar