tisdag 1 mars 2016

160301 I går fick vi se dem

Dessa som häller på och skall erövra Europa. Dessa Muslimer som skall göra Europa Muslimskt. De stod där vid gränsen till Makedonien Och trängde på. De skulle in. De skulle erövra. Dessa muslimska män i sina bästa år. De sprängde portarna med järnrör. Och fortsatte.

Men som väl var fick polisen stopp på dem

Och vad gjorde journalisterna. Jo de visade de små barnen med stora ögon. Så att alla skulle falla och öppna sina hjärtan.

Men blir lika förvånad varje gång men ser dessa journalister som fokuserar på att få Europa att falla. Bli Muslimskt. Låta sig erövras.

Och vi hörde sanningen. De har betalt smugglare. Det är de som hjälper dem in i Europa. Det som skall se ut som kvinnor och barn som gråtande ber om hjälp. Det är i själva verket Män som betalt sig in i Europa för att ta över med sin religion Islam. Och införa Allah som Gud hos oss.

I går fick vi höra att det förra veckan kom in 577 i landet och sökte Asyl. Hur kom de in. Gränserna skall ju vara stängda. 577 blir 30 000 på ett år. Det är alltså fortfarande klart för mycket och långt kvar, siffran måste minskas ytterligare, till en rimlig nivå där vi har en hållbar inströmning. Där Sverige kan fortsätta att var vårt Kristna Sverige. Vårt Jesus- land.

Jesus hjälp oss. Vi vill ha dig. Kom och rädda oss, Europa håller på att gå under. Jesus hjälp.

Karl Håkan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar