torsdag 10 mars 2016

160310 Satans Kyrka

Är det, det vi håller på att få i Sverige idag. Svenska Kyrkan, SK håller på att bli Satans Kyrka.

Vi hörde att Ärkebiskopen häromdagen hade intervjuats i Morgonbladet och sagt att hon kände mera samhörighet med andra religioner än med vår egen tradition.

Vad är det. Jo det är New Age. Hon är ärkebiskop för en New Age kyrka. Inte för Jesu Kristi kyrka i Sverige. Hon älskar alltså avgudarna mera än Jesus.

Man viger homofila par i Stadskyrkan, något bland det värsta Gud vet. Och det finns homofila präster, det känns riktigt äckligt att gå dit, så kände vi det sist vi var i Stadskyrkan.

Man talade för några år sedan att 2040 skulle den sista kyrkan stänga i landet, och alla kristen tro vara borta. Och det kändes hemskt. Men vi har det här redan nu. Den Onde hade en ännu bättre plan. Han bytte ut Jesu kyrka mot något annat. Då kunde han få bort alltihopa direkt.

Statskyrkan har blivit en New Age kyrka. Där alla gudar skall tillbes och där Jesus inte är något speciellt. Ja han hör nog inte egentligen hemma där eftersom han hävdar att han är den ende och det får man ju inte.

Och får man inte det ja då finns inte längre frälsningen i Jesus. Jesu försoning existera då inte i kyrkan. Det är bara avgudarna kvar.


Jesus hjälp oss!! hjälp oss!! hjälp oss!! Vi förgås, Ondskan har tagit över våra kyrkor. Vi vill ha dig tillbaka!! Hjälp oss!! Hjälp oss!! Hjälp oss!! Jesus!! Jesus!! Jesus!!

Karl Håkan


PS: Här är en länk till artikeln i Morgonbladet


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar