tisdag 15 mars 2016

160315 Svenskarna redan minoritet i den uppväxande generationen

Statistiken för v 10 har nu kommit och det har fortsatt att sjunka. Antalet Asylsökande är nu nere i 518 och det är 2 färre än förra veckan. Det verkar alltså som vi håller på att stabilisera oss på en nivå runt 500 i veckan.

Det motsvarar 27 000 per år. En siffra som fortfarande inte är hållbar i längden.

Vi fick i går höra om problemen i Svenska skolor och att orsaken till att så många nu mera inte klarar kraven till Gymnasiet det är den stora invandringen.

Och vi fick höra hur generalsekreteraren för Skolverket sa att åldern när barnen börjar skolan har stigit från 7 år vilket är det vanliga. Alla börjar ju skolan vid 7 års ålder. Nu hade den gått upp till 9 år. Det berodde på att så många barn kommit till Sverige utifrån och börjat när de kom hit.

Räknar man på det här ser man hur många barn som verkligen kommit hit. Snittåldern hos dessa barn som kommit blir 11,5 år när de började grundskolan (alla åldrar är lika representerade). Och eftersom snittet hos de som fötts här är 7 år när de börjar. Så får man fram att 45 % av eleverna i Grundskolan är invandrande, som kommit hit när de passerat 7 år.

Dessutom finns ju de som var under 7 när de kom hit och lägger man till dem kommer man säkert över 50 %.

Alltså barnen i Svenska grundskolan kommer till majoriteten från invandrare som kommit de senaste åren.

Till detta kommer de som fötts i landet av föräldrar med utländsk bakgrund.

Till detta kommer också invandringen i höstas och den följande anhöriginvandringen. Vilken inte ingår i siffrorna från Skolverket och ytterligare kommer att försämra siffrorna.

Och de som kommit och kommer är till klar majoritet Muslimer.

Alltså i det uppväxande släckte, de som nu går i Grundskolan är Etniska Svenskar redan en klar minoritet. Och det här är Framtidens Svenska Befolkning.


Jesus hjälp oss, vi går under!! Svenska folket håller på att utplånas och med dem vårt Jesus-land. Hjälp oss, hjälp oss, hjälp oss. Jesus!! Jesus!! Jesus!!

Karl Håkan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar