torsdag 17 mars 2016

160317 Är Sverige hjälplöst förlorat?

Man kan ställa sig den frågan när man ser utvecklingen i vårt land. Och ingen gör något för att vi skall komma rätt på det.

Vi hörde vår ärkebiskop som sa att hon hade mera gemensamt med andra religioner än med vissa traditionella kristna. Svenska kyrkan har blivit en New Age Kyrka.

Vi var i vår egen församling i söndags och där predikades att vi skall förlåta alla, vilket vi ska. Men inget sas om Guds vilja och bud och omvändelse. Allt verkade tillåtet. Både Yoga och Alkohol och Ute i svängen liv. Och visst Gud förlåter allt men vi måste omvända oss och Se Jesus i våra liv, gå hans väg.

Massmedia är fyllda med underhållning och Socialist propaganda. Och Jesus syns inte alls. Han finns inte där.

Det uppväxande släktet vet inte vem Jesus är. Har inte en aning om vad som står i Bibeln. Tror det är en sagobok. Men de får lära sig Yoga på gymnastiken och de får lära sig respektera Muhammed.

Vem ber för Sverige. Alla Kristna borde sätta av tid varje dag och be för Sverige. I alla Kyrkor och Församlingar borde man vid varje möta be för Sverige.

Snart finns inget Kristet Sverige kvar.

Men Socialismen frodas. Buda breder ut sig. Muhammed är på gång. Ateismen predikas i våra skolor som ett faktum.

I riksdagen är inte ens Kristdemokraterna Kristna längre.

I höstas läste vi Jeremia och där uppmanade Gud Jeremia att sluta be för landet för undergången var oåterkalleligt beslutad. Vi kända alla att det gällde oss och Sverige. Men jag kan inte sluta be för landet. Jag älskar Sverige och jag vill ha tillbaka vår Jesus- land.


Jesus hjälp oss. Det finns inget Jesus-Sverige kvar. Hjälp oss vi vill ha dig i vårt land.

Karl Håkan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar