torsdag 3 mars 2016

160303 Muhammed gick i kloster

Jag hade en gång en bok i vilken det hävdades att Muhammed varit 2 år i ett Kristet kloster. Det var där han lärde sig om Jesus och Maria etc. Efter de 2 åren flyttade han tillbaka till Arabien.

Och stötte då på den Arabiska tron igen. Här kan jag tänka mig att Muhammed i själva verket i början ville omvända folk till Kristna, vara missionär, men lyckades inte. Och fick sina uppenbarelser, och lanserade sin bland religion. Och blev på det här viset det vi brukar kalla en avfälling. Själv kallade han sig Profet.

I denna blandreligion avskaffade han Jesu frälsning, och gjorde Jesus till en vanlig människa och därmed avskaffade han hela Evangeliet. Och han gjorde Allah. En Arabisk Gud till den högste Guden i stället för Israels Gud. Och införde en helig plats. Meka där man dyrkade Denne Arabiske Gud Allah.

Och att alltså hävda att vi Kristna, skall ta emot denna blandreligion ifrån en avfälling. och bara tro det som står i Koranen om Jesus, är ju befängt.

Även sedan han skapat denna blandreligion som vi Idag kallar Islam gick det trögt. Och det var därför han införde dödsstraff på att inte vara Muslim. Och det var då Islam kom loss och spred sig över världen med Svärd och Våld.

Och idag kan vi i Arabvärlden, med alla de krig och våldsamheter som är där, se konsekvensen av denna Religion, som har avskaffat Jesu frälsning. Och som har som mål att med våld om så behövs göra alla människor på hela jorden till Muslimer.


Jesus bevara oss från denna Islam och Avfällingen Muhammeds, hemska lära!!

Karl Håkan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar