torsdag 31 mars 2016

160331
Klarsyn måste få finnas

I ett samhälle som vårt måste sanningen få sägas. Klarsyn måste få finnas. Håller Sverige på att förvandlas från det vi Svenskar kallar för Sverige till ett annat land, måste det få sägas.


Och även om Sanningen inte sägs på ett snyggt sätt, måste den få sägas.

Även om Sanningen inte är hel utan bara till en del, måste den också få sägas.

Sverige håller på att gå under. Det är en Sanning som måste få sägas. Vårt Jesus-Land har redan tagits ifrån oss. Och snart finns inget av Sverige kvar. 57 % av Malmös invånare är redan invandrare. Malmö är redan förlorat.

Och det här fortsätter. Och diskuterar man det i massmedia. Bekymrar man sig över var vårt Sverige tar vägen i massmedia. Nej, där är bara reklaminslag varje kväll om hur viktigt det är att vi på nytt börjar ta in mera invandrare. Hur synd det är om alla som betalt smugglarna och nu är på väg hit.

Och vår Kyrkor och Församlingar, dessa som borde vara klarsynta. Som borde se vårt förtvivlade läge. Hur vårt Jesus-Land har försvunnit. De är tysta. De är blinda. De mal samma budskap som världen.

Och lagstiftarna var gör de. Jo de skall täppa till munnen ännu mer på klarsynthet. Det skall bli ännu enklare att sätta dit någon för hatbrott, som i sin förtvivlan säger sanningen om vad som håller på att hända, men kanske råka uttrycka sig lite klumpigt.


Jesus hjälp oss!! Vårt Sverige håller på att försvinna. Vårt Jesus-Land är borta. Vi håller på att dränkas. Ge oss tillbaka vårt Jesus-Land, och hjälp oss så att vårt Sverige får finnas kvar. Vårt Sverige för Svenskarna. Jesus!!

Karl Håkan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar