lördag 19 mars 2016

160318 När Vi Svenskar överlämnat vårt land till Invandrarna, var skall vi då ta vägen

Jag satt i går och såg på TV och Alla mal på med sin propaganda: Vi skall bara hjälpa. Det är så synd om alla invandrare. De måste alla få komma hit och de har rätt att ha det lika bra som vi, annars är det inte rättvist.

Kyrkor och t o m Vision Norge mal nu på med: Jesus sa att vi skall hjälp främlingen, gör vi inte det så är vi inte godkända av Jesus. Vi hamnar i helvetet, Det är bara att hjälpa med allt man har för det är så synd om invandrarna.

Rapport mal på med flera dagliga inslag hur hemskt invandrarna har det. Vi måste hjälpa. Och det är ingen som får peka på problemen.

Men så fort något inslag kommer om att stoppa denna ström in i Europa. Så skall naturligtvis vänstern yttra sig emot. Det är alltid obligatoriskt när något inslag går emot invandring.

Det finns snart ingen i det officiella Sverige som vågar stå upp och tala mot invandring.

Men när alla invandrare kommit hit och fyllt vårt land var skall vi som är Svenskar då ta vägen. Det finns bara ett Sverige. Och tar andra folk över det då har vi inget land. Då blir det vi som får fly. Har ingen tänkt på det.

Men det är ju inte tankar i det här med invandring, det är bara känslor.


Jesus hjälp oss!! Vi har snart inget land. Sverige, vårt Jesus-land finns inte snart. Jesus hjälp oss mot alla dessa huvudlösa individer som bara skall hjälpa.


Karl Håkan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar