tisdag 29 mars 2016

160329 Alla är Brottslingar

Idag lever vi i ett samhälle där vanliga människor anses som brottslingar. Vanliga människor som inget ont gjort och inget ont tänker göra de anses alltid som fula fiskar och luringar, som bara är ute efter att begå brott.

Vi ser det i allt idag. Det man säger tror ingen. Man skall ha papper på saker för att bli trodd.


Man får inte själv längre bedöma hur man skall göra saker. Det skall finnas regler för allt och dem skall man följa. Och det är inte regler med marginal nej de är snålt tilltagna. Allt skall vara detaljreglerat för oss vanliga vi som är så hemska.

Vi har dessa 40 skyltar som de satt upp överallt. Det är hemskt. Man kan inte ta ut bilen längre utan att vara brottsling. Det går helt enkelt inte att köra i 40 på dessa breda fina vägar med bra sikt och allt. Det är tortyr. Tortyr av vanliga ärliga människor som handlar rätt.

Det är inte oss det är fel på det är samhället. Ett samhälle som förr utgick från att vanliga människor var ärliga har blivit ett samhälle som utgår från att vanliga människor är brottslingar, och luriga, och försöker att fuska.

Jag vill ha tillbaka vår Jesus samhälle. Där sagt ord gällde. Där sanning var sanning. Där alla var ärliga och gjorde sitt bästa. Var har vårt gamla hederliga Sverige tagit vägen.


Jesus hjälp oss!! Ge oss tillbaka ditt Jesus-land. Jesus!!

Karl Håkan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar