måndag 7 mars 2016

160307 Är Socialismen Anti Krist

Den kraft som idag försöker att efterlikna Jesus och samtidigt förneka honom mest det är Socialismen.

Socialismen hävdar att det är den som har gett oss välståndet i Sverige. Det var Per Albin Hansson som byggde vårt välfärdssamhälle. Byggde landet säger man. Det var inte Jesus, att han skulle ha gjort något det förnekar man.

T o m i Kyrkan är det vänster idag. Vi skall bara älska alla. Det hemskaste är Donald Trump idag, han måste stoppas, han är höger. Och Sverige Demokraterna är hemska. De som vill ha kvar Skolavslutningar i Kyrkan, och som vill att Sverige på nytt skall bygga på Kristen grund. Och t o m vill be för Sverige.

Kyrkor och församlingar går mer och mer åt vänster.

Ingen Socialist vill bedja för Sverige. Nej Jesus är Opium enligt Marks. Det är hemskt att tro på Jesus i ett Socialist land. Ja i de riktiga Socialistländerna är det straffbart.

Men lika fullt går kyrkan åt vänster. Är det Antikrist som drar. Hans anda. Antikrist som säger sig vara bättre än Jesus själv. Är kyrkan fångad i Antikrists garn. Ser inte att det är han som tar över. Hans förförelse och blindhet.


Jesus hjälp oss!! Låt oss se dig och följa dig. Du är vår mästare. Hjälp oss att vara klarsynta så att vi ser förförelseandarnas angrepp. Jesus hjälp oss!!

Karl Håkan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar