söndag 6 mars 2016

160306 Att bryta Censuren

I vårt samhälle har vi Censur idag. Man får inte säga vad som helst. Någon har bestämt vad som är tillåtet att säga och vad som inte är det.

Vi ser det här idag i USA, där Trump tillhör de som säger vad han tänker och tycker. Folk i gemen tycker det här känns bra. För då vet man var man har varandra. Ärlighet rakt igenom ger styrka. Men det officiella ryser och gör allt för att stoppa.

Det är viktigt att man kan vara ärlig i ett Demokratiskt samhälle, men då kan man ibland råka säga något som kan missförstås och misstolkas. Eller man säger något med fel ord.

För egen del så anser jag att i ett Demokratiskt samhälle måste man få säga vad men egentligen tänker. Även det som anses som fel. Får man inte det kan man heller inte ha en fri diskussion. En diskussion som för fram till mera av sanning.

Vi ser det idag i vårt Sverige, där resultatet av en för stor invandring blir att vårt Sverige snart inte finns. Det har ersatts av ett annat land. Med andra åsikter. Med annan Anda.


Jesus hjälp oss!! Hjälp oss att vara ärliga, att ha ett land där vi kan säga sanningen och där du regerar. Jesus det är dig vi vill ha i vårt land!!

Karl Håkan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar