tisdag 8 mars 2016

160308 Invandringen fortsätter. Kriget i Syrien är Profetiskt men Jesus är vår räddare

Vi har nu fått den senaste statistiken från förra veckan och nu har de Asylsökande som kommer till Sverige gått ner till 520 på en vecka

Det blir 27 000/år vilket fortfarande är en för hög siffra om man skall se det som hållbart i längden.

Vi hör från Grekland hur det fortfarande strömmar in människor från Turkiet, 2000 per dag. Människor som betalar Smugglare för att komma in i Europa. Men nu är det inte till 80 % män som det var i höstas utan nu är det ungefär lika mycket män som kvinnor och barn.

Man förstår inte varför de ska behöva åka i dessa livsfarliga gummibåtar. Är det Onda Andar som gör det här för att de skall riktigt eländiga ut och so alltid när onda andar är inblandade så för en del betala med livet.

Man undrar när det skall bli slut på denna hantering av människoliv och det skall gå att ordna det på ett förnuftigt sätt. När man kan bygga Ordentliga flyktingläger i Turkiet och andra grannländer där de kan bo med det som behövs så att deras liv fungerar. Det är ju det som vi här i Europa skall satsa våra pengar på.

Och man undrar när kriget i Syrien skall ta slut. Vi är ju inne i Vredens tid. När Vredens vinpress trampas 1600 stadier från Staden vilket är 30 mil (Upp 14:17 – 20). Alltså 30 mil från Jerusalem. Då kommer vi till Damaskus, och det är alltså Syrien vi pratar om.

Det vi ser är alltså profetiskt. Men Jesus ska komma och kasta Muhammed och hans Islam, Den falske Profeten, i Sjön som brinner med Svavel och då skall Vredens tid vara slut. Upp 19:20.


Jesus kom snart!! Gör ett slut på eländet och fräls Världen. Det är du som är vår räddare!!

Karl Håkan

PS: För den som är intresserad i de två nämnda Bibelställena så finns de citerade här.

Upp 14:17. Och en annan ängel [budbärare], kommer ut ur templet, det i himlen, även han har en skarp skära [lie].
Upp 14:18. Och en annan ängel [budbärare], som hade auktoritet över elden, kommer ut från offeraltaret och ropar ett väldigt rop till honom som har den vassa skäran [lien], han ropar: Använd din vassa skära [lie] och skörda jordens druvklasar, för hennes druvor är fullmogna.
Upp 14:19. Och ängeln [budbärare] slungar sin skära [lie] in i jorden och skördar jordens vinskörd och kastar in den i Guds väldiga vredes vinpress.
Upp 14:20. Och vinpressen utanför staden trampas och det kommer ut blod ur vinpressen ända till hästarnas tömmar [betsel], längs 1600 stadier [c:a 30 mil].


Upp 19:20. Och vilddjuret grips och med honom den falske profeten [lögnprofeten], han som åstadkommer tecken inför honom, med vilka han bedrar dem som mottagit vilddjurets märke [prägling, kännetecken] och som dyrkar [avgudar, älskar] hans bild, de två kastas levande i eld sjön som brinner med svavel.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar