torsdag 24 mars 2016

160324 Vem har kommit på den korkade idén att avskaffa Jesus

Nu skall vi fira Påsk. Påsk handlar om Jesus. Utan Jesus är Påsken meningslös. Men i det här samhället ser man inte Jesus längre. Det är Påskharar, Påskkycklingar, Påskkäringar etc.

Men var är Jesus i vårt samhälle. Det var ju han som dödades en gång och dog en gång för oss alla. Och han uppstod eftersom han inget ont gjort. Det är det som är unikt. Jesus var unik och i honom har vi frälsning.

Men i dagens samhälle har man bestämt att han inte får finnas, han lyser med sin frånvaro i Nyheterna. Ingen pratar om honom i våra officiella nyhetsmedier.

Men det är Jesus som har gett oss hela detta samhälle som vi lever i. Hela detta välstånd som vi har. Det var när vi följde honom som vi fick Västvärlden, detta samhälle med öppenhet, jämställdhet, Alla människors lika värde, etc.

Och när vi nu kommit hit så har man tagit bort Jesus och nu ser vi vad som kommer. Nu kommer ondskan på det ena området efter det andra och vi är försvarslösa, för vi har inte Jesus.


Jesus hjälp oss!! Vi vill ha dig tillbaka i vårt samhälle. Kom tillbaka till oss, det är du som kan frälsa oss och ge oss klarsyn. Jesus hjälp oss, utan dig går vi under!!

Karl Håkan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar