tisdag 22 mars 2016

160322 Var skall vi Svenskar ta vägen när invandrarna har tagit över landet

Har någon ställt sig den frågan. Heller är det så att bara känslorna mal på. Hjärnorna har stannat hos alla som pratar i samhället idag.

Vi ser det i Rapport och Aktuellt varje kväll. Det är propagandainslag varje dag för hur hemskt invandrarna har det. Hur vi absolut inte få på något sätt stoppa dem. Vi måste bara ta hit dem och hjälpa dem.

Och skulle något inslag dyka upp som på något sätt går emot fri invandring så måste någon vänsterperson få yttra sig efteråt och påtala hur fel inslaget hade.

Arma Sverige, var är våra hjärnor. Var är vår klarsyn. Var är vårt förnuft.

Som väl är har de som styr tänkt, och stoppat galenskapen, åtminstone den stora massinvandring som vi hade i höstas. Den var för groteskt. Men fortfarande pyser det in.

Och massmedia mal på, hur hemska vi är som försöker stoppa.

Och ingen ställer frågan var vi Svenskar skall ta vägen när landet blivit Muslimskt. När invandrarna tagit över. När Svenskarna är en underklass som har det alldeles för bra.

Och var är våra Kyrkor, var är deras klarsyn nu när Muhammed tar över landet. Är det bara ropet: Vi måste bara hjälpa, annars är vi som de som blev fördömda för att de inte tog hand om främlingen och därför inte var Jesu vän.


Jesus hjälp oss!! Vi går under. Jesus landet är borta, och Sverige håller på att försvinna. Ge klarsyn in i vårt samhälle. Öppna Svenskarnas ögon. Jesus hjälp oss!!

Karl Håkan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar