lördag 12 mars 2016

160312 Är Islam straffet

Har vi sjunkit så lågt. Sverige har blivit så hemskt genom att förneka Jesus och överge vår gamla kristna tro, att Gud måste göra något och därför inför han Islam hos oss.

Är det homofilerna som är orsaken. Gud hatar homofili så mycket att han till varje pris vill utplåna den. Därför sänder han Islam. Idag vågar ingen säga emot homofilerna. De har tagit över hela det öppna rummet i samhället. Det är de som bestämmer dagordningen. Snart är alla homofiler. Ingen annan får yttra sig.

I det gamla samhället dog homofilerna ut. För de kunde inte få barn. Men så är det inte idag. De blir konstbefruktade i dagens samhälle. Eller Adopterar de barn.

Och Kristenheten i landet klarar inte av att stå emot homofilerna. Nej man har t o m tagit in dem i Kyrkan. Man har böjt sig för homofilin. Fast Gud hatar den så mycket att han t o m utplånade de städer som de bodde i med Svavel. Vi minns alla berättelserna om Sodom och Gomorra. Där var man homofiler och det var det Gud hatade.

Är det därför Islam tar över landet. Det finns ingen annan räddning. Vi Kristna har sjunkit så djupt.

Vi är som Sodom och Gomorra. När homofilin blir tillräckligt stark då utplånas samhället. Vi med Islam. Sodom och Gomorra med Eld och Svavel.


Jesus hjälp oss!! Vi vill inte gå under. Hjälp oss att kunna stå upp mot Homofilin i landet. Att slippa utplånas på grund av ondskan i landet. Hjälp oss och ge oss Ande och Kraft och din vägledning i vad vi skall göra. Jesus, Jesus, Jesus!! Hjälp oss, Hjälp oss, Hjälp oss!!

Karl Håkan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar