onsdag 23 mars 2016

160323 Vi är i Islams tid

Profetian i Bibeln säger att Islam skall styra på slutet. Det kan vi läsa i Upp 2:25 – 28.

Upp 2:25. Men bevara det du har, tills jag kommer.
Upp 2:26. Och den som segrar och den som bevarar [vaktar, håller] mina gärningar ända till slutet, till honom skall jag ge makt över folken [hedningarna, nationerna, stammarna].
Upp 2:27. Och han skall valla [bestämma över, vara herde för] dem, med en stav av järn, för de saker som är gjorda av lera krossas, som också jag har mottagit från min far.
Upp 2:28. Och jag skall ge honom morgonstjärnan.

Det här är från brevet till Församlingen i Tyatira, som kan ses som en profetia riktad till Islam. Och här ser vi det. Islam skall få makt över folken. Och det skall den få strax innan Jesus kommer.

Det kan vi se för det står att Islam skall få morgonstjärnan. Och morgonstjärnan är den stjärna som visar sig strax innan solen går upp. Och solens uppgång är just när Jesus kommer tillbaka och 1000 årsriket börjar.

Alltså Islam skall ha makt över folken och styra dem med en stav av Järn, strax innan Jesus kommer. Här kan vi alltså läsa det. Och det vi såg igår i Bryssel. Det är alltså enligt profetian. Islam får mer och mer att säga till om i Europa. Och vi känner staven av Järn, hur den slår och det är hårt. Och Europa som är som lera tar skada. Vi känner det.

det vi ser det är inte utanför Guds kontroll utan det är saker som ingår i det som Gud skall låta hända, i dessa sista dagar före hans ankomst. Och det för att vi har övergett Jesus. Vi går inte längre Guds väg i Europa. Det är inte Jesus som står främst där längre. Vi har lyft ut Jesus ur Europa och då slutar han att skydda oss och vara med oss.


Jesus hjälp oss så att du blir viktig för oss i Europa igen. Fräls Europa. Låt din vilja komma fram här. Det är endast med dig vid rodret som vi har en framtid. Jesus, hjälp oss!!

Karl Håkan

PS För den som vill läsa mera om Tyatira som en profetia på Islam så hittar man det på



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar