onsdag 9 mars 2016

160309 Andra klassens Medborgare

Har Svenskar blivit Andra Klassens medborgare i Sverige.

Ja det verkar så idag. De som syns på TV det är Invandrarna. Vi ser dem varje kväll. Dess som kommer strömmande in i Europa. De har högburet huvud och alla skall bara hjälpa dem. Det är så synd om dem. De skall alla komma hit och vi skall ge dem ett bra liv.

Men hur är det med de som är genuina Svenskar. Jo de är hemska. De är Rasistiska. De vill inte dela med sig utan vill behålla sitt Sverige. Det är hemskt. De här som kommer de har haft det så svårt så det är de som är värda att ha välstånd, inte vi som bor här och har arbetat in det. Så Argumenterar man idag.

Och det är dessa människor som fyller våra massmedia. Och de släpper inte fram några andra. Är det en Ond ande som tagit över Sverige. En ande som bestämt Sveriges undergång.

Och vi hörde vår Ärkebiskop häromdagen som sa att hon kände mera samhörighet med andra Religioner än med dem i vår egen tradition, och att Allah var samma Gud som vår Gud. Det är så man ryser. Hon står för den största kristna kyrkan i Sverige, och kastar in handduken direkt när det börjar blåsa. Jesus är inget för henne.

Sverige var förr ett centrum för väckelse och mission ut över världen tillsammans med de andra nordiska länderna. Är det därför vi har det som vi har det idag. Djävulen har bestämt sig för att utplåna detta som varit. Och göra det grundligt en gång för alla. Allt skall bort som har med Jesus att göra.


Jesus hjälp oss i Sverige!! Vi vill kunna vara Svenskar i Sverige. Bevara oss mot Socialist Andan som vill avskaffa Sverige. Jesus hjälp!!

Karl Håkan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar