torsdag 3 mars 2016


160303 Våra Satellit TV kanaler, De tre Budbärarna

De tre änglarna i Upp 14:6 – 11 är intressanta för de ha tre budskap. Änglar betyder ju också Budbärare, Sändebud. Och det står att de flyger högst på himlen. Precis som våra TV Satelliter gör. Och det de säger är just det som vår TV och våra massmedier säger idag.

Den första ropar ut Guds Evangelium:

Upp 14:6. Och jag ser en annan budbärare [ängel] som flyger högst på himlen [i mitthimlen] och som har ett evigt evangelium [gott budskap] att förkunna [predika] för dem som bor på jorden och varje folk och folkslag och språk och nation.
Upp 14:7. Han säger med väldig röst: Lyd [frukta, vörda] Gud och ge honom ära, för tiden [timmen] för hans dom kommer, och tillbe [älska, ödmjuka er för] honom som gör himmelen och jorden och hav och vattens källsprång.

Det är de Evangeliska kanaler som vi kan ta in och som sänds via Satellit TV. Där har vi flera stycken bara här uppe i norden idag. Vi har Kanal 10, Vision Norge, Kanal 10 Norge, Life Style, Gospel Chanal etc.

Och Den andra ängeln ropar:

Upp 14:8. Och en annan budbärare [ängel] följer efter, som sade: Faller, Faller gör den stora staden Babylon, för av hennes otukts [avgudadyrkans, otroskaps] vredes vin har alla folk getts att dricka.

Det här är de officiella kanalerna som vi har i t ex SVT och TV4. De har en Ateistiska och Kristendoms fientliga attityd. Deras budskap säger att det Kyrkan lärde var fel. Samhället skall vara utan Jesus. Han är borta. Kyrkornas budskap höll inte. Nu skall samhället klara sig utan det budskapet. Och vi är tillbaka i det som alltid varit det värdsliga och avgudadyrkan och Sex fixering etc.

Den tredje budbäraren säger:

Upp 14:9. Och en 3:e budbärare [ängel] följer, som säger med väldig röst: Om någon dyrkar [älskar, böjer sig för] vilddjuret och hans bild och tar emot märke [prägling, tecken] på sin panna eller på sin hand.
Upp 14:10. Så skall han dricka av Guds vredes [raseris] vin i outspädd blandning, i hans vredes bägare, och han skall torteras i eld och svavel inför de heliga änglarna [sändebuden] och inför lammet.
Upp 14:11. Och röken från deras tortyr stiger upp i evigheters evigheter och håller ingen paus, dag och natt, för dem som dyrkar [älskar, böjer sig för] vilddjuret och dess bild och den som mottagit hans namns märke [prägling, kännetecken].

Här ser vi hela det utbud av hemskheter som många media kanaler har. Där man visar Mord, Misshandel, Kriminalitet, Elakhet, Onda Andra, Galenskap. Skräck och plåga. Helt enkelt alla möjlig skit. Och folk ser detta. Det är häftigt.

Det är inte klokt här ser vi alltså hur Vilddjuret behärskar människor och hur en ond anda har besatt samhället som gör att detta hemska. Detta människofientliga. Detta som bryter ner människor och samhället. Det växer in i vårt samhälle.

Det ät intressanta att se hur den här profetian om de tre änglarna. De tre Budbärarna som flyger högst på himlen. Våra TV Satelliter har gått så bokstavligt i uppfyllelse idag.


Jesus ge oss klarsyn så att vi inser var vi är i tiden och gör din vilja i denna viktiga tid.

Karl Håkan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar