onsdag 16 mars 2016

160316 Frälsning för Sverige

Frälsning för Sverige. Vill man ha det i kristenheten. Man ställer frågan när man är i Kyrkan idag. I vår församling ber man aldrig för Sverige. Frälsning för Sverige. Detta land som fallit så djupt. Detta land som en gång var Kristet men nu inte är det längre.

Varför ber man inte om en ändring. Varför lägger man inte fram detta hemska som har hänt inför Jesus. Lägger det på altaret inför Gud så att han ser det och hjälper oss.

Har man gett upp. Man tror inte att ens Gud kan ändra på det. Djävulen har triumferat i våra länder. Han har vunnit. Jesus tron är krossad och förintad. I våra länder. Är det så.

Sverige och de andra Nordiska länderna. Var en gång brinnande Jesus länder som sände missionärer ut över hela världen för att predika Jesus. För att världen skulle frälsas. Nu är Jesus borta ur våra länder. Ja i varje fall nästan helt idag. Och det sista är på gång.

Vi ser hur Svenska Kyrkan har blivit en New Age Kyrka enligt Ärkebiskopen. Alla Gudar är lika bra. Och frikyrkorna är också på väg mot New Age och Socialism. Och Anden är död i frikyrkorna idag. I varje fall i majoriteten av dem.

Våra barn fostras i den statliga skolan som har infört Ateismen och Socialismen som det alla barn skall lära sig.

Hela Kristen-Sverige har fallit ihop och det sista är nu på gång. Vi måste börja be på allvar. Vi måste tro att Gud hör vår bön. Att det finns hopp för dessa länder. Som har sjunkit så djupt.


Jesus hjälp oss!! Fräls Sverige, Fräls Norge, Fräls Danmark, Fräls Finland. Ja Fräls hela Europa!! Jesus hjälp oss, vi går under. Snart finns inte ditt folk här längre. Jesus, Jesus, Jesus!!

Karl Håkan




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar