fredag 1 april 2016

160401

Svenska folket är totalt förfört

Svensk Massmedia slår sig för bröstet. 75 % har stort eller ganska stort förtroende för de officiella massmedierna enligt en ny undersökning. Och visst det är möjligt att massmedia inte ljuger. Men de vinklar.


Bara det som gynnar mera invandring får tas upp. Det viktigaste är att stoppa alla krafter som vill behålla Sverige åt Svenskarna. Det är en konstig Anda. Och nu slår den sig för bröstet. Vi har lyckats. Svenskarna anser att vi har rätt. Och hela Sverige håller på att lägga sig ner och dö.

Och att det t ex är bara 4 % som tror på det som står i den invandrar kritiska sajten Avpixlat. Den som är emot invandring. Tänk vilken seger. Nu är Sverige verkligen kört. Denna massiva propaganda. Där vi varje dag matas med ett inslag om hur hemskt invandrarna har det och att vi bara får tänka på att hjälpa. Den har lyckats.

Var finns de som är klarsynta. Var finns de som älskar vårt Jesus-Land Sverige. Det som var en gång, men som Sossarna har avskaffat. Och nu avskaffar onda Andar också vårt Sosseland Sverige. Det är så onda andar fungerar. Först vill de man skall ge sig till dem, gå deras ärende. Och när man sedan gör det kommer straffet. Och det yttersta är död, utplåning.

Är det, det vi nu upplever. En total utplåning av Sverige. Ja vi får inte ens tala om det som håller på att hända. För då är vi hemska.

Är hela den här undersökningen av Svensk massmedia ett Aprilskämt eftersom den presenteras idag 1 april. Nej jag tror inte det utan det är seriöst Allvar. Sverige är verkligen förfört och förlorat.

Jesus hjälp oss!! Rädda vårt Land. Ge oss ditt Jesus-Land Sverige tillbaka. Jesus hjälp oss!! Vi går under.

Karl Håkan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar