lördag 30 april 2016

160430
Är invandringen Steg 2 i avkristningen

Steg 1 i Sveriges Avkristning, det kan vi se nu. Det var Socialisterna, som gjorde om Sverige till ett Ateistiskt land för att deras Gud Socialismen skulle skina kraftigare.


De ville kunna säga att det var Socialismen som gav oss välståndet. Och vi ser idag att vi har gått på det.

Idag är det ingen som säger: Jesus gav oss välståndet. Nej det är Pär Albin Hansson som gjorde det i Socialismens namn. Säger man. Så totalt har man avskaffat Jesus och avkristnat landet.

Och nu med invandringen kommer Steg 2 i Avkristningen. För att vi som är kristna inte skall ha en chans att få Jesus tillbaka. Det är Muslimerna som tar över landet. Vi ser dem idag och fast de är en minoritet så ser vi dem varje dag i Aktuellt. Tänk sådan reklam de får. Och gratis.

Och Tänk Kyrkan säger: Vi måste bara hjälpa. Vi måste bara respektera deras tro. Och vi ser hur Muhammed tar över.

Ja t o m den mera restriktiva gränskontroll vi har nu, är hemsk för vissa. Alla måste hjälpas, säger man, kunna komma in och bli Medborgare hos oss. alla

Och Buda har redan tagit över i Skolan och vården. Där är yoga den tröst man ger avkristnade förtvivlade barn och Sjuka. Men inte Jesus, inte kristen bön, Jesus har vi ju redan avskaffat i vårt samhälle.

Och vi ser linjen i avkristningen klart. Allt som på minsta vis påminner om vårt Sverige, vårt Jesus land som fanns en gång, det skall utplånas till varje pris.


Jesus hjälp oss!! Vi vill ha ett Jesus land igen. Inte andra Gudar. Inte Socialismen. Inte Buddismen. Inte Islam Vi vill ha dig. Jesus hjälp oss!!

Karl Håkan





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar