måndag 4 april 2016

160404
Europa jagar Terrorister men det är Muhammed som är problemet

Europa jagar Terrorister, men problemet finns inte där. Kärnan och roten till problemet är ett annat. Ska man få bort ett problem måste man angripa dess källa. Dess rot.



Orsaken till Terrorism i Europa är Islam. Denna Religion som Muhammed stiftade och som med hat och hot och våld skall erövra världen.

Denna hatets och dödens religion håller på att erövra Europa, och vi får inte ens tala om det. Det är hemskt att peka på Muhammed och säga: Där är orsaken. Där är boven. Ta bort honom. Liksom Hitler togs bort. Ta bort Islam liksom Nazismen togs bort. Då försvinner problemet.

Då får vi fred i Mellanöstern.

Och i Europa får vi på nytt lyfta fram Jesus. Han som gett oss vårt välstånd. Hela vår utveckling. Jesus är källan och det är honom vi skall hålla oss till. Jesus är livet.

Låt oss bekämpa Islam som vi en gång bekämpade Nazismen och låt oss på nytt lyfta fram Jesus. Det är han som ger oss det samhälle vi vill ha.

Och lika väl som vi vågar peka ut Nazismen och säga: Den ska vi inte ha. Så måste vi i ett demokratiskt samhälle kunna peka ut Islam och säga: Den skall vi inte ha. Totalitära system som försöker att ta över våra samhälle med våld måste stoppas i tid. När Islam har tagit över Europa är det för sent.



Jesus kom och befria oss från denna Hemska Islam. Det är du som skall segra i våra länder. Din seger är vår seger. Jesus!!

Karl Håkan




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar