lördag 16 april 2016

Kyrkans undergång 23
Kyrkan har tystnat

Ingen bryr sig mera om Kyrkans musik och ingen gifter sig längre i kyrkan.



Upp 18:22 Och ljud från harposångare och musiker och flöjt spelare och trumpetare kommer aldrig mera att höras i dig, och någon artist [hantverkare, byggare, grundare] av någon profession kommer aldrig mer att finnas i dig, och ljudet av en kvarn kommer aldrig mer att höras i dig.
Upp 18:23 Och en lampas ljus skiner aldrig mer i dig, och en brudgums och en bruds röst hörs aldrig mer i dig, för dina handelsmän är jordens stormän, för med ditt gift lurar de alla folken.

Och aldrig mer skall musik höras i kyrkan. Det är slut. Och aldrig mera sker bröllop i kyrkan. Det är slut.

Upp 18:24 Och i henne finns profeters och heligas blod och alla de stympades [slaktades] på jorden.

Det andliga ljuset det finns inte mer i den fallna Kyrkan. Jesus (brudgummen) och hans sanna församling (bruden), de hörs inte mera i den fallna Kyrkan. De är inte där längre. För det är ett förgiftat evangelium som den stora Skökan, den fallna Kyrkan, har gett till alla människor. Ett evangelium där hon i själva verket har lurat människorna bort från Gud. Bort från den fulla tron på Jesus och gjort dem Andligt stympade och döda.

Ja hon har t o m blod på sina händer. Genom sin förföljelse och sitt dödande av människor som varit fyllda av en sann tro på Jesus, och människor med Guds profetiska ande som sagt sanningen. De har förföljts och dödats i den fallna Kyrkan, och så vet vi att det har varit i historien.

Det rika liv i Jesus som Gud ville ha genom sin församling, det blev inte av i den här Kyrkan. Människorna blev andliga stympade i den Fallna Kyrkan, de blev andliga krymplingar och döda i Den stora Skökan, Det stora Babylon, Den stora Staden.

Karl Håkan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar