onsdag 13 april 2016

160413
Krossa Muhammed och hans välde

Det är Jesus som är lösningen för vår värld, han som förnekas och bespottas i dagens samhälle. Inte Muhammed som vi alla förväntas visa respekt för, fast han var en krigsherre och bandit.


Även denna vecka fortsätter nivån ungefär som tidigare på de asylsökande. Det kom 499 förra veckan, veckorna innan var det 412 och 453. Vi ser alltså en nivå som mer och mer verkar stabil.

Man undrar då hur det kommer sig. Är det etablerade smugglarligor som har en given kapacitet och som använder den, och det är därför det kommer att bestämt antal. Det är vad de har resurser att smuggla in.

Vi ser också när vi tittar på Invandrarverkets statistik att antalet från Syrien är bara 15,6 %, och förra veckan var det 16,1 %. Det är alltså bara 1/6 som kommer från Syrien. Och det är ju de man talar om. Det är ju det som är så hemskt att vi inte kan ta hand om alla från Syrien. Men de är alltså en klar minoritet. Den helt dominerande mängden är andra invandrare. Och åter igen, det är invandrare som har pengar och kan betala för att ta sig hit.

I TV fortsätter man sin massiva propaganda att vi måste ta flera. Att det är så synd om alla från Syrien etc. Men vi ser alltså att siffrorna talar ett annat språk.

Sanningen är att det är hemskt i Muslimländer och det går inte att leva ett värdigt liv där. Det är det, det handlar om. Men då skall vi inte ha hit Islam. Då skall vi satsa på Kristendomen, som har gett oss det här samhället som vi har i väst.

Det är Jesus som är lösningen, han som förnekas och bespottas i dagens samhälle. Inte Muhammed som vi alla förväntas visa respekt för, fast han var en krigsherre och bandit.

Tänk att så självklara tankar är så omöjliga i dagens samhälle.


Jesus hjälp oss!! Krossa Muhammed och hans gäng, vi vill inte ha deras herravälde i vår värld. Det är dig vi vill ha. Kom Jesus och förverkliga din värld, ditt rike. Jesus, Jesus!!

Karl Håkan



1 kommentar:

  1. Hjälpen kommer. Vi måste överleva och stå emot Satans styrka som växer och växer. Överleva under svåra tider som sanna kristna. Sen kommer belöningen som var mödan värt.

    SvaraRadera