tisdag 5 april 2016

160405
Ett Sverigereservat för Svenskar

Vi Svenskar måste ju få har vårt områdeDet är ju med det här som utrotningshotade djur. Där är man väldigt aktiv när andra djurarter kommer in och tar över. Det är kanske snart dags att bilda ett Sverigereservat.



Nu har förra veckans invandrings statistik kommit och vi fortsätter att hålla oss kring 25 000 asylsökande/ år. Förra veckan var det 453 som kom.

De så kallade ensamkommande flyktingbarnen har nästan helt upphört och är nu nere på en nivå av runt 20/vecka.

Vi hörde hur man nu har stängt gränsen till Grekland och skickar tillbaka de som kommer och som inte har Asylskäl. Och förmodligen är det, det, tillsammans med våra striktare regler som nu har gett effekt.

Men även 25 000 per år är en hög siffra för ett land som Sverige där det föds runt 100 000 per år. 1/5 del av de nya som kommer till är från andra länder, av annan kultur. Och många är Muslimer. Och på så vis så kommer Sverige mer och mer att bli ett Muslimskt land. Och ett land med annat tänkande än det traditionellt Svenska.

Vill vi det och vad skall vi göra åt saken. Det verkar omöjligt att på verka idag. Och de som hörs i massmedia de vill ha mera invandring. Man undrar vad de tänker med.

Men faktum är att det borde ju få finnas ett land där Svenskar får bo. Där Svensk tradition får råda. Ett kristet land med våra traditioner. Det är ju med det här som utrotningshotade djur. Där är man väldigt aktiv när andra djurarter kommer in och tar över.

Och Vi Svenskar måste ju få har vårt område. Det är kanske snart dags att bilda ett Sverigereservat.


Jesus hjälp oss, hjälp oss att bli klarsynta!! Hjälp oss så att vi inte förlorar vårt Jesus land. Kom du åter i vårt land. Det är dig vi vill ha. Jesus!!

Karl Håkan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar