onsdag 20 april 2016

160420 
Vem kommer hit

Asylsökande till Sverige var förra veckan 491 personer. Det är samma nivå som det har varit nu i mer än 2 månader. Det ger på årsbasis c:a 25 000 personerHur kommer det sig att så många slinker igen kontrollerna och kommer hit.



Man undrar hur dessa bär sig åt som kommer hit. När man nu har satt upp gränskontroller mm som gör att de andra som strömmade hit inte kommer hit längre. Hur bär sig då dessa 25 000 åt som kommer nu.

Har de smugglarligor som är bättre på att framställa falska pass. Eller känner de till en smygväg som inte är stängde. Eller vad är det som händer egentligen. Det är konstigt att ingen utreder den frågan.

De ensamkommande ungdomarna, Eller flyktingbarnen som man kallar dem. De har emellertid ökat. De har legat på en nivå av c:a 20 – 30 i veckan. Men har nu förra veckan plötsligt mer än dubblats och blivit 64 personer. Det är 3300 på ett år.

Man undrar vad som hänt där. Är det en ny smugglarliga som hittat en ny metod eller en ny målgrupp. Eller är det de som kommer via Libyen. Det har ju ökat där.


Jesus hjälp oss! Vi vill ha kvar vårt land, vi vill ha Sverige som ett Jesus land. Jesus hjälp!!

Karl Håkan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar