lördag 16 april 2016

160416
Får bara Vänstern protestera

Är det bara vänstern som hörs! Är det så i vårt land. Nyheterna är fulla av vänster 80 % av alla journalister är vänster. Ja t o m i närområdet ser man det nu.



Häromdagen fick vi se hur man sågade ner ett träd vid vänsterkvarteret och genast kom det ut en person och protesterade. Det var hemskt att de tog ner ett träd, tyckte han.

Men i vårt kvarter tog de halva parken. Och ingen protesterade. Där låg den enda backen av lite storlek i trakten och alla barn brukade åka kälke och skidor där. Men Idag är där flerbostadshus, i det som var vår park. Och det var mitt i parken som de byggde och skar av av parken i två delar, och fördärvade på så vis hela grönområdet.

Men var någon ute hos oss och protesterade. Nej här är vi fogliga och säger vad vi tycker utan våld och med lågmäld röst. Och då är det ingen som lyssnar.

När regeringen lade fram sitt nya förslag till invandring. Då var Jonas Sjöstedt i Aktuellt, och han var där halva Aktuellt. SD fick i ett kort reportage säga två meningar, men vänstern fick alltså halva Aktuellt.

Varför får bara vänstern höras i vårt samhälle.

När de sätter upp 40 skyltar på vägarna i vår stad så att alla som kör i rimlig hastighet blir brottslingar. Är det då någon som protesterar. Nej, inga protester. För miljövänstern är de som vill ha 40 skyltar, för bilismen skall ju försvinna på sikt, enligt dem.

Det är inte klokt!!

Är det bara vänstern som får höras i vårt samhälle. Vänstern som kastar sten och annat på andra demonstranter.

Demokrati är allas rätt att yttra sig och också att höras. Men vänstern är de som bråkar skriker och hörs och får sin vilja igenom i vårt samhälle.


Jesus hjälp oss!! Vrid vårt samhälle rätt. Vrid det ur Vänstern järngrepp. Du är vår Gud. Jesus!!

Karl Håkan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar