söndag 24 april 2016

160424
Vem vinner Gudstävlingen

Det har just hållits en tävling i världen. Vilken Gud som egentligen är Gud. Den har pågått i 6000 år och avslutats nu när som helst.



Jesus leder stort. Han har skapat allt det välstånd som vi har i västvärlden och en fantastisk värd där, och hans skara är störst. Och tron på honom sprider sig idag ut över hela världen.

Allah ligger tvåa. Men det han har, har han fått från västvärlden. Allah avancerar men de flesta tycker det känns kusligt för det finns ingen frid hos Allah.

Buda kommer smygande på flanken och tar för sig i västvärlden. Han ser fridfull ut. Men mot Jesus har han inget att sätta emot. Och tittar vi på den värld han har skapat så är det problem med Kastsystem och Heliga djur etc. Indien blev inget lyckad kontinent. Det de har nu har de fått från väst får Jesus land.

Skulle striden avgöras nu så skulle Jesus bli segrare, men det är ännu några år kvar och tyvärr har de Kristna i väst tappat gajsten. Medan Allahs anhängare gör stora ansträngningar att ta över ledartröjan.


Jesus hjälp oss att vara dig trogen. Vi vill se dig som segrare. Ja tack Jesus att du skall segra. Det vet vi för det står i din profetia.

Karl Håkan




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar